Välkommen till Malå Reumatikerförening

Reumatikerföreningen Malå finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har ca 140 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Malås Reumatikerförening bildades 1986 och tillhör Reumatikerförbundet som är Sveriges störst handikappförbund.
Föreningen har under dessa år utvecklats till en aktiv förening med ca 140 medlemmar.

Våra medlemsmöten anordnar vi som caféer, med föreläsare och underhållning.

Varje vecka har vi Vattengymnastik som leds av utbildade ledare och lättgympa, om intresse finns anordnas också studiecirklar.

Vi värnar om individen och hos oss är den sociala gemenskapen viktig,till våra träffar och möten får varje medlem en skriftlig inbjudan.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!